Wij zijn Mommy in the City

Mommy in the City

Let`s talk about us!

 

Wij zijn Madhu en Shanti, vriendinnen voor het leven.

 

Wij zijn twee vriendinnen, we zijn beiden trotse mama van onze kindjes die samen veel meemaken en heel veel lol maken. We vinden het belangrijk om naast het moederschap en alle andere rollen die we vervullen ook gewoon vrouw te zijn.

 

In 2015 is Mommy in the City is ontstaan vanuit de gedachte om vrouwen te inspireren en te verbinden. Om je te laten weten dat je niet alleen bent, er zijn meerdere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als jij en ik. Wij zijn twee vrouwen die midden in het leven staan en graag onze ervaringen willen delen. En zoals velen onder ons zijn ook wij op zoek naar balans, antwoorden en lekker eten 🙂

 

In onze persoonlijke blog geven we je graag een kijkje in ons leven, we nemen je mee op ons avontuur. We hopen je te kunnen vermaken, te inspireren én je te laten lachen. Door onze verhalen met je te delen willen we je laten weten dat je niet alleen bent.

 

Wij hebben elkaar in 1999 voor het eerst ontmoet, een vriendschap voor het leven is op dat moment ontstaan. We hebben veel gedeelde interesses, zijn op veel gebieden hetzelfde, maar op veel vlakken hebben we beiden een andere kijk. We zijn even jong, houden van eten, reizen, mode, we doen graag leuke dingen en lachen vooral heel wat af. Madhu is de denker en Shanti de doener…die combinatie levert vaak hilarische situaties op, als je ons kent dan is dat niks nieuws voor je. Maar ook in onze blogs zal je het merken!

 

Via Mommy in the City willen we drempels verlagen en vrouwen inspireren. We willen je graag uitdagen en motiveren om je grenzen te verleggen door stappen te nemen die je anders misschien niet zo snel zou durven nemen.

 

Veel blogs van moeders gaan vaak over het moederschap, wij willen graag die vrouw raken achter de moeder. Juist díe vrouw wordt helaas te vaak vergeten of weggecijferd, soms omdat het na de geboorte van je kindje alleen nog maar over je kindje gaat en soms door andere factoren.

 

We hopen dat onze blogs je zullen meenemen in een wereld van herkenning, wij vinden dat er in elke vrouw een Mommy in the City schuilt, vinden jullie ook niet?!?

 

Enjoy!

 

Madhu en Shanti

 

Ps. Vergeet je niet te abonneren op onze blog en volg ons vooral op Facebook, Instagram en YouTube!

3 Comments

    • Leuk dat je ons volgt Cha!Door de vakantie en drukte is het iets rustiger geweest, maar we zijn weer in de pen geklommen :). Als je ideeën hebt voor blogs, laat het ons vooral weten. Bijvoorbeeld waar je zelf tegen aan loopt.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!