5 dingen die je in de file kan doen

 

Met de donkere dagen en slecht weer in zicht is de kans groot dat je in de file staat.
In plaats van je te ergeren aan de drukte, aan mensen die in hun neus peuteren of de bestuurders die niet kunnen rijden heb ik een lijstje gemaakt van de leuke dingen die je kan doen in een file.

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

 

  1. Hard mee zingen met de muziek in de auto

Hoe groot is de kans dat je de persoon die naast je in de file staat ooit nog terug zal zien? Inderdaad….. heel klein!  Dus zing “Let it go” lekker ongegeneerd en hard mee. En ja je lichaam mag ook best meedoen. Houdt wel je handen aan het stuur!
Let tijdens het zingen vooral ook op de auto’s om je heen. Niet zozeer op de personen die in de auto zitten, maar wel of je op de juiste baan zit.

 

  1. Je sociale contacten (handsfree) onderhouden

Je sociale netwerk checken terwijl je rijdt, dat is echt een no go. Niet voor je eigen veiligheid, laat staan die van een ander.  Lees voordat je vertrekt alle updates op de facebook, instagram, twitter, snapchat, enz. Heb je een handsfree carkit in de auto?  Dan is dit je uitgelezen kans om weer eens iemand op te bellen. Dit is trouwens een goede tip voor mensen zoals ik……..
die eerst de MB’s opmaken en waarvan 90% van de belminuten maandelijks overblijft.

 

bron: onderwergbenikoffline.nl

bron: onderwergbenikoffline.nl

  1. Buikspieroefeningen

Wil je het beste uit een file halen? Train dan je buikspieren tijdens het mee zingen in de auto. Het is echt zo makkelijk als het klinkt. Hoe doe je dat? Nou gewoon je buik aanspannen en ontspannen. Easy peasy iedereen kan het doen :). Oke misschien ziet het er wel apart uit voor je mede filerijders, maar wie het laatst lacht ;).

 

  1. File-reflectie-moment

Denk terug aan je dag, heb je alles eruit gehaald wat je eruit hebt willen halen? Wat wil je morgen (anders) doen.  In de file kan je het moment pakken om te reflecteren op je dag, week en maand. Lig je op koers? of is het tijd om andere stappen te ondernemen. Sta je in een lange file? Dan kan je alvast bedenken wat je plan gaat worden om op koers te komen, blijven of extra gas te geven!

 

  1. Lach naar iedereen die je tegenkomt

    Bron: pinterest

    Bron: pinterest

Een actie vraag om een reactie. En een lach werkt aanstekelijk! We hebben het niet over flirten hier, gewoon een onschuldige aanstekelijke lach. Tenzij er echt een hottie naast je staat, dan gooi je het over een andere boeg.  Ja begin dan maar vast met het doorseinen van je telefoonnummer.

 

 

Have fun and drive safely ;).

 

Madhu

 

 

 

 

Bron foto’s : Pinterest & onderwegbenikoffline.nl

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!