FULL speed of niet? (Part 1)

Al jaren spookt het door mijn hoofd, zal ik motorrijlessen gaan nemen?

 

Het lijkt me heerlijk om op een motor over de weg te scheuren (wel houdend aan de snelheidsregels natuurlijk) en de wind in je gezicht te voelen tijdens het rijden. Oke, ik romantiseer het nu wel heel erg, want op hoge snelheid de wind in je gezicht voelen is alles behalve fijn, en dan ook nog alle insecten die je tijdens je rit tegenkomt… gelukkig is de helm verplicht!

Weer terug naar mijn verhaal, het nemen van motorrijlessen is over het algemeen niet iets wat vaak voorkomt onder moeders met kleintjes. Of ze hebben het al gehaald voor ze moeder werden of stellen het uit tot hun kleintjes al een stuk groter zijn. Wat is het gezegde ook al weer; van uitstel komt afstel??

Voor mij staat het symbool voor “Powervrouw, vrijheid en onafhankelijkheid” Daarnaast vind ik het gewoon heel erg stoer!

Ik heb nu EINDELIJK een knop doorgehakt en ga een Motor-experience doen om te kijken of ik het wel echt leuk vind. In je hoofd kan het nog zo’n goed plan lijken om iets nieuws te gaan doen, de realiteit is vaak wel even anders. Daarna zal ik een beslissing nemen over het wel of niet gaan volgen van motorrijlessen.

I’ll keep you posted!

 

X Shanti

 

Heb jij ook iets stoers gedaan waar je heel lang over hebt nagedacht of ben je dat nog van plan? Laat me weten wat je gedaan hebt en hoe het je is bevallen, misschien motiveer je iemand wel om de stap ook te zetten!

2 reacties

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!