Het bruidsteam

Ik & mijn getuigen

In mijn vorige blog: Lieve Madhu, wil je met me trouwen? heb je kunnen lezen hoe Robert mij ten huwelijk heeft gevraagd. We hadden al een datum en zoals je wel begrijpt wilde we deze zo snel mogelijk vastleggen.

Wil je de datum vastleggen bij de gemeente dan moet je ook direct aangeven wie je getuigen worden. Hmmmmm die hadden we niet voorzien. Dat betekende dus dat we snel moesten bedenken wie onze getuigen zouden worden en dat we ze moesten vragen. 

Wat als we iedereen tegelijk vragen? 

In mijn vorige blog kon je lezen dat ik de aanloop van de trouwerij net zo leuk wilde maken als de trouwerij. Maar hoe doe je dat? Inderdaad! Je maakt er een feestje van. Zo ontstond het idee er ook echt een feestje van te maken. Op 13 januari 2019 hebben Robert en ik ons bruidsteam uitgenodigd in Capriole Café

Twee weken voor de eerste bruidsteam-bijeenkomst hebben we een groepsapp aangemaakt waarin we elke dag een hint gegeven hebben. Ze wisten namelijk niet waarvoor de bijeenkomst was en wat hun rol zou worden. De voorpret die ik met Robert samen had was erg leuk. 

Vuurwerk en het bruidspaar

It’s all about the experience

Als ondernemer ben ik met mijn bedrijf BE(E) Top of mind elke dag bezig met merkbeleving. Je raad het dus al, de aanloop naar de trouwerij wilde ik ook een beleving laten zijn. Niet alleen voor ons, maar ook voor iedereen die er nauw bij betrokken is. 

Voor iedereen uit het bruidsteam hadden we een persoonlijk kaartje, hierin hadden we gevraagd of ze een bepaalde rol tijdens ons huwelijk wilde invullen én er stond een hint in over de datum (2x) en de locatie. Ook hadden we voor iedereen een cadeautje.

Bruidsmeisje vragen

Het was een bijzondere middag, waar we flink gelachen hebben met z’n allen maar ook een traan gelaten hebben. Het bruidsteam vond het helemaal leuk dat er 2 dagen feest in de planning stond. Op 10 oktober het huwelijk en op 12 oktober het feest met als thema Bollywood chique. Het thema zorgde wel even voor wat opschudding bij een aantal aanwezigen. Want wat is Bollywood en wat trek ik dan aan? 

Ik wist gelijk wie ik een rol wilde geven op mijn huwelijk, alleen wist ik nog niet wie ik voor wat wilde vragen. Uiteindelijk ben ik erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. Van te voren weet je het natuurlijk niet, maar op de dag zelf kwam het helemaal samen. 

Wil je mijn getuigen zijn
Wijndoos met de grote vraag 🙂
Onze eigen bonbons
Onze eigen bonbons die het bruidsteam meekreeg:
Mojito (melk bonbon) & Witte peper (witte bonbon)

Wie hebben we voor welke rol gevraagd?

  • Mijn zusje Sapna & Shanti heb ik gevraagd om mijn getuigen te zijn. 
  • Fayza en mijn nichtje Chandni heb ik gevraagd om mijn bruidsmeisjes te zijn. 
  • Shanti & Lucia (zus van Robert) hebben we gevraagd als ceremoniemeester voor 10 oktober, op 12 oktober kregen ze hulp van Sapna. 
  • Mijn moeder heb ik gevraagd om lekker te genieten 🙂 
  • Alle dames en de moeder van Robert heb ik ook gevraagd om mee te gaan met het kiezen van mijn bruidsjurk. 

No pictures please

Ik heb het bruidsteam gevraagd om zelf geen foto’s te maken tijdens de bruidssessie. Hiervoor had ik iemand gevraagd om foto’s te maken. Waarom? Zodat iedereen er helemaal bij kon zijn en zodat je op de foto’s geen mensen hebt die foto’s maken, maar genieten van het moment en het samen zijn. Een goede keuze…..want met 300 foto’s heb ik een mooie belevenis om op terug te kijken. 

Mother of the bride & Me

In mijn volgende blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar mijn bruidsjurk.

Love

Madhu

Fayza & ik

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!