Lego for life

Lego, we hebben er allemaal wel mee gespeeld. Was het niet thuis dan wel in de speelhoek op school of in de winkel (ja dat had je vroeger nog).
Lego heeft een hele transformatie ondergaan, netals ik :).

 

Vorige week is mijn dochter 8 jaar geworden. Elk jaar maken we een verlanglijst voor haar op lijstje.nl. Ze krijgt altijd de vraag wat ze wil, omdat ze vaak dezelfde cadeautjes doorgeeft is dit een goede uitkomst. Op het digitale lijstje kan je verschillende (prijs)categorieen aanmaken. Kiest iemand een cadeautje op het lijstje, dan wordt deze afgestreept en kunnen anderen dit niet meer zien. Voordat we een cadeau toevoegen kijk ik eerst op internet waar je het cadeau het goedkoopst kan kopen, hier voeg ik de link van toe. Een succes als je het aan mij vraagt.

Party time!

Party time!

 

 

 

 

 

 

Dit jaar stonden er verschillende Lego friends op haar lijstje. Het leuke van Lego is toch wel het bouwen vind ik. Mijn dochter heeft voor haar verjaardag verschillende Friends bouwpaketten gehad, zoals boot, tour, dj boot en de dierenkliniek. Wat was ze er blij mee. En ik stiekem ook wel. Beter dan een spel waarze maar 1 of 2 keer per jaar mee speelt. De aanvulling van haar Lego Friends zullen haar heel veel speeluren bezorgen en mij assistentie uren.

 

IMG_8730

Bootje varen

 

 

 

 

 

 

Afgelopen weekend hebben we alle bouwwerken in elkaar gezet. In totaal zijn we er ruim 7 uur!! mee bezig geweest. Ik had een specifieke rol gekregen van mijn dochter, namelijk de werkvoorbereider. Ik mocht de blokjes per pagina klaarleggen voor haar, zodat zij kon bouwen. Maar eerst moest alles netjes geordend worden en werd ik hierop gecontroleerd. Ik heb wel 1000 stukjes lego in mijn handen gehad. Groot, klein en in heel veel kleurtjes. Vrolijke kleurtjes, doorzichtig en met glitters.
Het eindresultaat mag er zijn na 7 uur gebouwd te hebben :). Nu kan het spelen beginnen en kan mijn dochter (en ik stiekem ook) haar fantasie de vrije loop laten gaan en een aantal leuke en spannende verhaallijnen verzinnen.

IMG_8729

Partybus

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!