Madhu’s 2015 Momenten

Met een lach kijk ik terug op 2015.
Ik heb veel leuke dingen kunnen doen.
Ik ga 2016 met vol vertrouwen tegemoet!
Graag deel ik mijn leukste momenten van 2015 met jullie.

 

Mijn mooiste moment:
Ik heb verschillende mooie momenten meegemaakt. Een speciaal moment was toch wel om in de finale te staan van de Etnische Vrouwelijke Manager van 2015. Ondanks dat ik niet heb gewonnen, ben ik erg trots met de nominatie. En helemaal als jongste deelneemster in deze categorie. Op zoek gaan naar een jurk was echt erg leuk. Ik heb geshopt in Nederland en Dubai. Uiteindelijk ben ik ook geslaagd in Dubai. Ik ben nog steeds verliefd op mijn galajurk. En ook op mijn partner, die ik eindelijk in een smoking heb mogen aanschouwen!

Al met al een geweldige ervaring. @Madhavi bedankt voor je nominatie.

IMG_8701

IMG_8274 (1)

IMG_8694

IMG_8699

 

 

 

 

 

 

 

Mijn “ik-heb-ballen-moment”:
Ik heb iets met zwemmen. Het benauwd me. Vooral onder water zwemmen en laten we niet beginnen over glijbanen. In Dubai heb ik me over laten halen om naar een waterpark te gaan. Het was de eerste keer dat de kleine meeging, dus ik kon niet weigeren. Ik heb echt doodsangsten uitgestaan. Niet grappig…….. Al vonden mijn partner en de kleine dit wel grappig. Bange mama. Ik heb mijn angsten overleefd en ben erin gegaan! Serieus…. ik heb het uitgegild. Op een gegeven moment dacht ik ook dat ik met ons rubber bootje om zou slaan en uit een bocht zou vliegen. Gelukkig is alles goed gegaan. Dit is definitely mijn “ik-heb-ballen-moment” van 2015!

 

 

Lekker dobberen

Lekker dobberen

De glijbanen

De glijbanen

Avond uitzicht vanuit Jumeirah Madinat

Avond uitzicht vanuit Jumeirah Madinat

IMG_0075

Dubai Selfie

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het ook nog steeds een prestatie dat ik samen met Shanti en Margaretha met Mommy in the City ben gestart. Het delen van je ervaringen op internet kan nog wel erg spannend zijn. En onze eerst vlog in IJsland daar ben ik ook wel trots op!

IMG_9113

IJSSSSSkoud

IJsland

Shamesselfie

Vikingstyle

Vikingstyle

IMG_0377

Friends

 

 

 

 

 

 

 

Mijn guilty pleasure:
Ik werk vlakbij de Amsterdamse Poort in de Bijlmermeer. Ik de pauze loop ik ook regelmatig een rondje en haal mijn lunch in een van de vele winkeltjes die er zijn. Mijn favo van 2016 is toch wel de Kumpir. Dit is Turkse gestoomde aardappel met groente en eventueel met vlees. Mijn favo is  met Tandoori Kip, knoflooksaus en rode pittige saus. mmmmmm.

Pure liefde!

Pure liefde!

Kumpir Tandoori

Kumpir Tandoori Kip

Indiaas in IJsland

Indiaas in IJsland

Mama's bami is het lekkerst!

Mama’s bami is het lekkerst!

 

 

 

 

 

 

 

Mijn most-embarrassing-moment:

Ook in 2015 heb ik verschillende momenten meegemaakt waar ik met schaamrood op mijn kaken op terugdenk. Het moment waar ik het hardst om heb gelachen was met Shanti in IJsland. In verband met reputatieschade kan ik hier helaas niet meer over vertellen ;).

 

Waar zal ik aan gedacht hebben?

Waar zal ik aan gedacht hebben?

Mommy Monster

Mommy Monster

 

 

 

 

 

 

 

Mijn Trotse mama moment:
Mijn dochter (8) heeft het afgelopen jaar haar A en B diploma gehaald. In een maand tijd! Een geweldige prestatie waar ik erg trots op ben. Ook ben ik trots op hoe ze zich het afgelopen jaar verder heeft ontwikkeld en hoe lief ze met andere kindjes omgaat.

Presentje Emiraten Air.

Presentje Emiraten Air.

Uitzicht Burj Khalifa

Uitzicht Burj Khalifa

<3

<3

Fuerteventura 2015

Fuerteventura 2015

 

 

 

 

 

 

 

Mijn beste aankoop:

Dat is zeker weten mijn Nikon camera. Ik heb veel foto’s geschoten het afgelopen jaar. Niet iedereen was hier blij mee :). Zoals mijn dochter die me echt zat was in Dubai. We hebben de mooiste momenten zo wel vast kunnen leggen. Ook in IJsland heb ik geweldige herinneringen kunnen vastleggen.

 

Lekkere break

Lekkere break

Mijn hoofd leegschrijven

Mijn hoofd leegschrijven

 

 

 

 

 

 

 

Mijn slechtste aankoop:
Tja, ik weet niet of ik het slecht kan noemen. Maar ook in 2015 heb ik meer boeken gekocht dan dat ik heb gelezen. De intentie is er wel, maar helaas lukt het niet om de boeken uit te lezen. Hopelijk volgend jaar :).

 

In 2016 zal ik weer leuk, grappige en natuurlijk ook flink wat embarrassing momenten meemaken.
Natuurlijk neem ik jullie mee op mijn avonturen! Bedankt dat jullie in 2015 mijn blogs hebben gelezen en voor alle positieve reacties. Tot 2016!

 

Liefs,

Madhu

23022014 393

 

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!