Madhu’s wedding II: Bollywood style

Madhu's Bollywood Wedding

Na een mooie bruiloft was het tijd voor hét trouwfeest!  We wilden de gezelligheid van donderdag voortzetten, dit keer met muziek erbij. Het was een bewuste keuze voor om niet iedereen uit te nodigen, maar echt de mensen die we vaker zien en spreken. We wilden een intieme bruiloft. Dus niet de hele avond praten, felicitaties en dingen die “moeten”. Gewoon doen wat wij willen….lekker eten, drankje erbij en dansen!

Mommy & dochter 🙂

Dresscode

Omdat het een gemengde bruiloft is, hebben we iedereen gevraagd om zich aan de dresscode Bollywood chique te houden. Zo gaaf om te zien dat onze familie, vrienden en ook aantal collega’s echt de moeite hadden gedaan hiervoor.  

Zelf heb ik gekozen voor een champagne kleurige lehenga met veel, heel veel bling. Fayza had goudkleurige lehenga en Robert had een mooie diepe groene Sherwani aan. 

De openingsdans

No pictures please

Ook op deze dag wilde we niet dat onze gasten foto’s van ons zouden maken. Want laten we eerlijk zijn, het feestje meemaken is beter dan het door een lens/of op beeld te zien. En je weet ook niet hoe je hoofd er op komt te staan. Mijn bruidsteam heeft op de avond wel een aantal mensen eraan moeten herinneren om geen foto’s te maken. 

Eduard, onze bruidsfotograaf was weer van de partij en we hadden een photobooth geregeld. Onze gasten konden zelf foto’s maken en ook een exemplaar in ons gastenboek achterlaten. Na het feest hebben we alle foto’s digitaal gehad. Zo gaaf om de vrolijke en gekke foto’s terug te zien. Een mooie herinnering.

We zijn er klaar voor 😉

Dansje

Heel, heel, heel erg lang geleden heb ik op Bollywood dansles gezeten. En ja, ik vond het geweldig! Heb zelfs opgetreden op events, feesten & partijen. Toen ik aan Robert en Fayza vroeg om een dansje te doen…..was hun antwoord verrassend. Ze zeiden namelijk allebei volmondig JA!. We hebben samen een mix opgesteld en hebben weken geoefend. Zo leuk om dit samen met mijn gezin te kunnen doen. We hadden het trouwens nog aan (bijna) niemand verteld, zodat het een verassing zou zijn. Dus toen All of me van John Legend ineens naar een Bollywood liedje veranderde was iedereen verbaasd. En leuk dat ze…..we het vonden. 

Welke DJ nemen we? 

Muziek is een belangrijk onderdeel van het feestje, ookal zou het een Bollywood feestje worden er moest natuurlijk ook wel wat Hollandse sfeer aanwezig zijn. Robert wilde heel graag DJ Jean op de trouwerij laten draaien. Ik dacht dat het geintje was, maar dat was echt wat hij echt gaaf zou vinden. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Voordat DJ Jean op ons feestje ging draaien, hebben samen met onze gasten goed gedanst op Dj Swing. Beiden waren een goede keuze, iedereen stond op de dansvloer. Geweldig! 

Locatie & Aankleding

Omdat we een klein feest wilden, maar wel met goed eten en een mooie aangeklede locatie hebben we gekozen voor STOUT!. We hebben de hele avond geen omkijken gehad naar eten, drinken en alle gedoe. En iedereen vond het eten helemaal lekker. 

Voor de aankleding hadden we een Photo Booth, een Sweet table en ballonnen. De kleuren waren Goud, Wit & Roze.

Fotobooth van Doehetselfiebox

Terugkijken met een lach

Al met al waren het zeer geslaagde dagen waar we samen met een lach op terugkijken. Zonder de lieve mensen die ons hierbij geholpen hebben was dit niet mogelijk geweest. Dank je wel voor deze mooie herinnering. 

Inmiddels zijn we alweer 3 maanden verder, het trouwalbum is al besteld en de foto’s (900) heb ik al meerdere keren gezien. Ik krijg vaak de vraag of het anders voelt als je getrouwd bent. Voor mij wel. Ik heb iemand gevonden die me aanvult, iemand die dezelfde idealen heeft in het leven en het avontuur met mij en Fayza aandurft. Meer had ik niet durven vragen. 

Wil je meer over mijn bruiloft lezen?

Liefs,

Madhu

5 reacties

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!