Me and Mr. Jones

Me and Mr. Jones….

Oh Mr. Jones, how much pleasure did you give me the first time we’ve met and ever since…

 

De eerste keer dat ik van je mocht genieten was in 2011, in de Euromast.
Madhu en ik hebben daar op die betreffende avond genoten van een diner en het mooie uitzicht, helaas werd het diner afgesloten met een teleurstellend dessert. Maar toen kwam jij, je beurde ons op en je hebt een geweldige eerste indruk gemaakt!

Zo’n goede indruk dat we je gelijk mee wilden nemen! Helaas mocht het  niet zo zijn…

Na een tijdje liep Madhu je tegen het lijf in een luxe warenhuis, totaal onverwacht maar zo welkom! Daar stond je, mooi te zijn in je mooie pak. Mr. Jones is sindsdien altijd in de buurt gebleven. Helaas hield het op toen je om onbekende reden weg moest van je stekkie en we weer gescheiden werden. Maar na niet al te lange tijd kwam ik erachter dat je in Amsterdam zat en je weer binnen bereik was!

Mr. Jones(!!) in Amsterdam!! Ik kon het niet geloven en heb gelijk aan Madhu verteld dat ik je weer gevonden had! Ik kon bijna niet geloven dat we weer samen zouden zijn…

Oke, oké… ik zal je niet langer in spanning houden en vertellen wie deze geweldige Mr. Jones nou is!

Me and Mr. Jones

Me and Mr. Jones

 

Mr. Jones is een bedrijf die overheerlijke thee in verschillende smaken en vormen aanbiedt. Een mooi bedrijf (vind ik) die deze thee beschikbaar maakt voor onze thee-behoefte. Heerlijke thee die je onbewust een rustmoment geeft. Die je even me-time geeft, HEER-LIJK!
Ikzelf ben helemaal weg van de Stunning Sofia en Chef Chaoun van Mr. Jones. Ik heb inmiddels een aardig voorraadje ingeslagen, ík zit voorlopig niet meer zonder Mr. Jones!

 

Zelfs op reis, tijdens onze vlucht naar Spanje kon ik genieten van een heerlijk kopje Mr. Jones’ Chef Chaoun.

Ik zou zeggen…Nee ik raad je aan om deze thee te proberen! Neem snel een kijkje op hun website www.mrjones.org en bestellen maar!!

Hopelijk bevalt het je en raak je er ook zo verslaafd aan als ik.

 

X Shanti

Shanti

 

 

 

 

 

 

Bron uitgelichte foto: mrjones.org

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!