Mission IKEA

Er moet me iets van het hart… 

Waarom gaat het restaurant van Ikea wel om 09.00 uur open en de winkel niet?? 

Van de week liep ik nietsvermoedend de winkel in, (oké, misschien heb ik het bord gemist waarop stond dat de winkel pas om 10 uur opengaat dat naast de ingang stond maar ja het was nog vroeg en een beetje wollig in mijn hoofd) en kwam ik nadat ik al halverwege de de 1e verdieping  was erachter dat de winkel nog niet open was ik vond het al zo stil op de parkeerplaats… 

Ik ga niet vaak naar de Ikea, omdat ik er bijna altijd iets koop wat niet nodig is. Maar áls ik dan ga dan heb ik een missie. 

Deze keer was mijn missie nieuwe kussens. Maar omdat de winkel nog niet open was en ik dus in het restaurant “moest” wachten was mijn missie compromised, ik had te veel tijd om na te denken wat ik nog meer nodig zou kunnen hebben nu ik er toch was… OMG mijn brein haalt een truc uit… ik héb niets anders nodig dan die kussens namelijk.

Maar goed, om 10 uur mocht ik de winkels dus wel in en begon mijn quest naar de kussens. 

Ik weet niet of jullie de afgelopen tijd in de Ikea geweest zijn, maar wat hebben ze weer leuke spulletjes!! Van Afwasborstels tot Zeeppompjes (see what I did there… A tot Z ;-))..

Je ziet het al, ik was helemaal afgeleid van mijn missie. 

Een uur , en een tas met spullen, later verliet ik de winkel, gelukkig ook met kussens. Mission accomplished! 

Ikea tot de volgende stare-down!

X Shanti

Eén reactie

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!