Mommy in the City @ work

Al tijden hebben we het er gekscherend over gehad, wat zou het gaaf zijn als we samen zouden kunnen werken. 

Madhu heeft haar bedrijf opgezet en ik was destijds nog aan het werk bij een financiële dienstverlener. Na goed nagedacht te hebben ben ik vorig jaar na 8 jaar vertrokken bij die werkgever en ben ik aan de slag gegaan bij een ander bedrijf waarbij ik dacht dat dat de job voor mij zou zijn. 

Regelmatig hadden Madhu en ik het er wel over hoe leuk het zou zijn als ik bij BE(E) Top of mind aan de slag zou gaan, wel in een heel andere rol als ik destijds deed. 

Mommy in the City goes to work! 

Na veel “hoe gaaf zou het zijn” gesprekken was nu het moment daar. Madhu en ik hebben een goed gesprek gehad en spraken over wat we op zakelijk gebied nodig hebben. Waar zij op zoek naar was en wat ik graag wilde leren. 

Madhu had iemand nodig die BE(E) Top of mind een warm hart toedraagt en haar kan helpen haar bedrijf te laten groeien. Ik had de sterke wens om mezelf verder te ontwikkelen. Ik had iemand nodig die het volledige vertrouwen in mij heeft op zakelijk gebied, iemand die mij niet in twijfel trekt. Die weet wat ik kan en mij daar ook de kans voor wil geven . 

Na vele gesprekken hebben we de knoop doorgehakt. Het is nu de beste tijd om het samen op te gaan pakken.  

Inmiddels zijn we 4 weken verder en ik kan je zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van onze beslissing. We werken samen waar en wanneer het ons uitkomt en Madhu dompelt mij helemaal onder in de wereld van Branding.

Vriendinnen en samenwerken?

Maar kan dat wel?! Vriendinnen die samenwerken? Word je elkaar niet zat als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt? Zet je je vriendschap op deze manier niet op het spel, ben je niet bang dat het kapot gaat? 

Onze kids hebben er zo ook hun ideeën en vragen over;

Fayza (11): Mam, worden jullie elkaar niet zat als je zoveel samen bent?

Yash (9): Wauw mam, dat is het leukste wat er is, samenwerken met je beste vriendin. Dat wil ik later ook als ik groot ben. Dan kan je samen rijk worden!

Nu we een paar weken verder zijn is het voor onze kids alweer de normaalste zaak van de wereld. 

Madhu en ik kennen elkaar al zo lang dat van vriendschap eigenlijk geen sprake meer is. We zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zo hecht is onze band. 

Open en eerlijk

Wel is het belangrijk om altijd open en eerlijk tegen elkaar te zijn, goede afspraken te maken en elkaars vertrouwen niet te schaden. Blijf praten met elkaar, vooral met dit laatste hebben we geen enkele moeite ;-). En wees eerlijk naar elkaar, ook als je het niet met elkaar eens bent.  

Let’s agree to disagree

Het enige wat we missen zijn de roddels van collega’s bij het koffieautomaat, we zijn nog hard aan het nadenken over een goede vervanging van dit kantoorfenomeen… We hebben wel lekkere koffie!

X

Shanti


Wij zijn benieuwd naar jouw mening!