Shanti’s 2015 Momenten

2015 is bijna ten einde, wat een veelbewogen jaar is het voor mij geweest!
Tijd om stil te staan bij wat mooie momenten….

 

Mijn mooie momenten:
Een van mijn mooiste momenten was toch wel met stip op nummer 1 tijdens mijn reis naar New York.
De helicoptervlucht over Manhattan, ik kan niet anders zeggen dan dat het spectaculair was, een belevenis om nooit meer te vergeten.

New York

New York

Times Square

Times Square

The city that never sleeps.

The city that never sleeps.

Hotel ROW NYC

Hotel ROW NYC

 

 

 

 

 

 

 

Mijn “ik-voel-me-stoer-moment”:
Alleen op vakantie met mijn kleine man was echt wel een Ik-voel-me-stoer-moment. De vakantie was heerlijk, we kijken er met heel veel plezier op terug en de reislust bij mijn zoontje is aangewakkerd!  Zal hij wel van zijn geweldige moeder hebben 😉

Natuurlijk mag mijn Motor Experience, waar jullie alles over hebben kunnen lezen in mijn blogs, niet ontbreken! Als ik erover nadenk dan voel ik opnieuw de rush die het me toen ook gaf! Laat het voorjaar maar snel komen zodat ik kan gaan starten met motorrijlessen!!

Het behalen van mijn certificering voor mijn huidige functie was ook wel iets wat mij een kick heeft gegeven. Dat was zo onverwacht. Nou ja, ik zou het allemaal uiteindelijk wel halen (met veel geploeter) maar had echt niet verwacht dat het in 1 keer zou lukken, ik heb mezelf daarin echt onderschat.

Zon Zee Strand!

Zon Zee Strand!

Spanje

<3

Shanti

Motorexperience

Full Speed of niet? (Part 1)

Full Speed of niet? (Part 1)

 

 

 

 

 

 

 

Mijn guilty pleasure:
Ik kan op voorhand vertellen dat ik te veel guilty pleasures heb om op te noemen. Zoals velen onder ons hou ik van eten, vooral hindoestaans/surinaams, indiaas, japans. italiaans en ga zo maar door  🙂 Eigenlijk maakt de keuken niet zo heel veel uit, als het maar goed smaakt. Lekker eten kan mij Instant happiness bezorgen!

Ben gek op Latte’s en ik kan in mn eentje makkelijk een grote zak chips leeg eten en het gevoel hebben dat ik een uitdeelzakje op heb :-S.

Ik hoor je al denken, heb je geen schuldgevoel na al dat ge-eet??? Nee dus, ik zou pas een schuldgevoel hebben als al dat lekkers verloren zou gaan!

Oliebollen!

Oliebollen!

Latte & Friends

Latte & Friends

NY Red Velvet

NY Red Velvet

Langoustinesoep in Lava

Langoustinesoep in Lava IJsland

 

 

 

 

 

 

Mijn most-embarrassing-moment:
MIjn kleine man staat erom bekend dat hij verrassend om de hoek kan komen.
Dat is vaak heel entertaining en grappig, maar het leverde mij definitely een most embarrassing moment op :

In deze tijd van het jaar heb je altijd de bezorgers van de lokale krantjes en folders aan de deur die je namens de uitgever fijne feestdagen komen wensen en een kleinigheidje verwachten. Je hebt ze zelf ook vast wel eens aan de deur gehad, heel ongemakkelijk altijd :-S Ik heb er vaak heel veel aan de deur, zo ook deze betreffende avond.

De zoveelste bezorger stond aan de deur met een kaartje en ik deed moedeloos de deur open, waarop mijn kleine voor mij de deuropening in schoot en gelijk riep; Komen jullie nou alweer geld halen??? Straks hebben we zelf niks meer over!!  

Of wat vindt je van deze; ik had een kapotte lamp in het keukenkastje. Ik dacht dat fix ik wel even, het was alleen een draadje wat los zat. Vol goede moed ging ik aan de slag, tot ik een stroomstoot kreeg……. Nou, ik was daar snel klaar mee (was vergeten de stroom af te zetten)!! Tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog eens te horen dat een stroomstoot op z’n tijd goed is voor je hart, dan blijf je scherp :-|.

Ik weet zeker dat ik meer genante momenten heb gehad dit jaar, maar kan ze nu helaas niet bedenken. Had ze anders graag met jullie gedeeld, ik hou wel van een beetje zelfspot 😉

 

 

Mijn Trotse mama moment:
Het wisselen van zijn eerste tandje was een echte mijlpaal (waarschijnlijk voelde het voor mij als een mijlpaal, hij snapte niks van mijn met tranen vol gelopen ogen). Zijn verjaardagsfeestje mét reptielen, hij heeft alle dieren geaaid of vastgehouden. En ja ook zijn stoere moeder heeft de slang om haar nek gehad!!

En niet te vergeten een stante pede Mini-masterclass; Scheetjes laten verzorgd door mijn kleine man himself. Heel dedicated en zonder gegiechel kreeg ik uitleg over wat het nut is van scheetjes en dat het niet gezond is om deze in te houden; “dat is heel slecht voor je lichaam mama”. Het was zeker géén luchtig verhaal over een wel heel luchting onderwerp ;-).

 

Slang

Slang & Shanti

FullSizeRender

Mijn stoere zoon!

 

 

 

 

 

 

Mijn slechtste aankoop:
Ik doe geen slecht aankopen, alles wat ik koop vind ik leuk en koop ik omdat ik het graag wil. Ja, ook die uiteindelijk toch te felgekleurde grote oorbellen die al tijden nog netjes verpakt in mijn sieradenlade ligt. Ze zullen ooit echt wel van pas komen, mark my words!!!

 

Mijn beste aankoop:
Mijn MK tas uit New York, ten eerste is het een leuke herinnering en daarnaast is het een welkome fashionable verrijking van mijn garderobe en accessoires. Elke keer dat iemand iets over mijn tas vraagt of zegt, denk ik weer even terug aan New York.

En mijn Inglot lipsticks, ben er zo blij mee!! Kan ze iedereen aanraden, go buy it and try for yourself. 

INGLOT

INGLOT Walhalla

INGLOT Lipstick

INGLOT Lipstick

 

 

 

 

 

 

Als ik bovenstaande terug lees dan besef ik me dat er een jaar voorbij is gegaan waar ik best dankbaar voor mag zijn. Ik heb leuke, grappige en mooie momenten met bijzondere mensen mee mogen maken. Ik heb m’n grenzen opgezocht en een aantal heb ik verlegd. Ook ben ik in de gelegenheid geweest om veel te reizen naar bijzondere plekken. Ik denk dat ik dit jaar (met vallen en opstaan) een beetje heb geleefd naar het gezegde; geniet van vandaag, wie weet wat morgen brengt.
Voor ik dit stuk afsluit wil ik graag nog even stil staan bij het volgende, @alle mommy’s we hebben een mooie start gemaakt met Mommy in the City dit jaar, een ieder van ons heeft alle tijd die ze had, naast de drukte van het dagelijkse leven in Mommy’s gestoken. Ik ben trots op wat we hebben neergezet.
@madhu: ik koester onze hechte band, ik ben blij dat we het Mommy in the City-pad zijn opgegaan.
En kan niet wachten op alle mooie Mommy momenten die we gaan beleven!!

 

IMG_9511

Friends

Bowling helden

Bowling helden

 

 

 

 

 

 

Voor het nieuwe jaar, daag ik je uit om je eigen grenzen weer op te zoeken of zelfs te verleggen.
Het heeft mij veel moois gegeven, ik hoop dat het jou ook veel moois zal brengen.

 

X

Shanti

Shanti

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!