Vakantie perikelen

De zomervakantie is voorbij..

Deze zomervakantie is heel turbulent geweest, er is veel gebeurd in een korte periode. Zou bijna zeggen dat ik weer aan vakantie toe ben…..

Het begon allemaal met een geweldige stap vlak voor de zomervakantie, ik heb een nieuwe baan. 

Ik kan alles geven en leer veel nieuwe dingen! Super uitdagend en heel veel nieuwe indrukken. Veel nieuwe stof om tot me te nemen maar onwijs leuk.

Mijn vakantie begon heel spannend, vanwege een brandstofstoring op Schiphol (en de chaos die daardoor ontstaan was) misten we onze vlucht naar Istanbul en kwamen we terecht in een chaos die niet te overzien was… Boze mensen, hitte,  eindeloos lange rijen, van het kastje naar de muur gestuurd worden en niks wijzer worden. En dan ook nog de onzekerheid of we überhaupt die dag nog naar onze vakantiebestemming zouden afreizen. 

In alle heisa is Yash geïnterviewd door het jeugdjournaal. Hij had zijn moment of Fame te pakken, en voelde zich daarna een heuse BN-er. Na dit moment maakte het hem niet meer zo veel uit of hij diezelfde dag nog op een vliegtuig zou stappen of pas de volgende dag.

Door een geweldige vriendin is het mij gelukt om een paar uur laten alsnog op een vlucht naar Istanbul te stappen en zaten we die zelfde avond nog bij onze vrienden op de bank in Istanbul!

Na een paar geweldige (en volle) dagen in Istanbul waren we weer in NL en stapten we weer in de achtbaan van hectiek. 

Een verhuizing van een familielid van Emmen naar Delft, de nodige voorbereiding en het daadwerkelijk verhuizen van de spullen. Maar toen waren we er nog niet, neeee….. ik heb ontdekt dat ik naast marketing en communicatiemedewerker ook nog kwaliteiten heb als logistiek medewerker (kasten sjouwen, behendigheid met steekkarren heb ontwikkeld en ik weet niet wat nog meer), als technicus, als witgoed expert en onderhandelaar als het gaat om de prijs ;-).  

Super Shanti, voor al uw kluswerk en verhuizingen!

Er was natuurlijk ook wat tijd om toerist in eigen stad te zijn. We zijn op bezoek geweest bij de koning en koningin, klein detail…helaas waren ze er zelf niet. Het was de jaarlijkse openstelling voor het publiek van het werkpaleis van het koningshuis. Wel waren er met ons nog honderden andere geïnteresseerden en ook gidsen om ons alles te vertellen over het Paleis Noordeinde in de binnenstad van Den Haag. 

Veel gezien en geleerd over ons koningshuis, wat een verhalen en geschiedenis hebben we in onze eigen stad. Mooi om te zien dat bijna alles in het paleis zijn eigen verhaal heeft en dat werkelijk over alles is nagedacht. Niets staat er zomaar of zonder reden. 

Tussen al deze nevenactiviteiten door moest er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden, ik kan met trots zegen dat ik Google Analytics voor gevorderden positief heb kunnen afronden en mijn certificaat in de pocket heb!!!

In de laatste week van de vakantie is er eindelijk wat rust in de tent gekomen en probeer ik het ritme voor werk, school en sporten weer terug te halen, of het gelukt is om er tijdig mee te starten?? Nou nee, dacht het dus écht niet.

Nou ja, over sommige dingen moet je je denk ik niet al te druk maken, er zijn ergere dingen. 

Terugkijkend op de vakantie, waren het leuke en drukke weken. Nu weer over naar de drukte van het dagelijkse leven, school, werk, judo, sporten… 

Over een paar weken dienen zich alweer mooie nieuwe gelegenheden aan, kan niet wachten!!! Daar zal ik jullie over vertellen als het zover is..

Hoop dat jullie ook een heerlijke zomervakantie gehad hebben!

X

Shanti

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!