The Mommy in the City

Mommy in the City blog

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website!

Wij zijn Madhu en Shanti. Naast vriendinnen, zijn we ook  allebei trotse mama. We vinden het belangrijk om naast het moederschap en alle andere rollen die we vervullen ook gewoon vrouw te zijn. Sinds kort werken we ook samen bij BE(E) Top of Mind. Hier helpen we ondernemers en bedrijven met de branding, marketing & communicatie. 

In 2015 is Mommy in the City is ontstaan vanuit de gedachte om vrouwen te inspireren, empoweren en te verbinden. Om vrouwen en moeders te laten weten dat je niet alleen bent, er zijn meerdere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als jij en ik. Wij zijn twee vrouwen die midden in het leven staan en graag onze ervaringen willen delen. En zoals velen onder ons zijn ook wij op zoek naar balans, antwoorden, uitdagingen en lekker eten :-). 

In deze persoonlijke blog geven we je graag een kijkje in ons leven en nemen we nemen je mee op ons avontuur. We hopen je te kunnen vermaken, te inspireren én je te laten lachen. 

Wij hebben elkaar in 1999 voor het eerst ontmoet, een vriendschap voor het leven is op dat moment ontstaan. We hebben veel gedeelde interesses, zijn op veel gebieden hetzelfde, maar op veel vlakken hebben we beiden een andere kijk. We zijn even jong, houden van eten, reizen, mode, we doen graag leuke dingen en lachen vooral heel wat af. Madhu is de denker en Shanti de doener…die combinatie levert vaak hilarische situaties op, als je ons kent dan is dat niks nieuws voor je. Maar ook in onze blogs zal je het merken!

Via Mommy in the City willen we muren afbreken en drempels verlagen. We willen je graag uitdagen en prikkelen om je grenzen te verleggen door stappen te nemen die je anders misschien niet zo snel zou durven nemen.

We zijn allebei van Surinaams-Hindoestaanse afkomst en zijn geboren en getogen in Den Haag. In onze blogs lees je ook waar we tegen aan lopen doordat we een andere afkomst hebben, maar wel midden in de samenleving staan.

We hopen dat onze blogs je zullen meenemen in een wereld van herkenning, wij vinden dat er in elke vrouw een Mommy in the City schuilt, vinden jullie ook niet?!?

Enjoy!

Madhu & Shanti

Ps. Vergeet je niet te abonneren op onze blog en volg ons vooral op Facebook & Instagram!

3 reacties

    • Leuk dat je ons volgt Cha!Door de vakantie en drukte is het iets rustiger geweest, maar we zijn weer in de pen geklommen :). Als je ideeën hebt voor blogs, laat het ons vooral weten. Bijvoorbeeld waar je zelf tegen aan loopt.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!