Wildplassen

Ken je dat, het gevoel dat je moet plassen, maar je gaat toch maar niet want je houdt het nog wel even vol…

Iedereen moet dat gevoel kennen. Ik ken dat gevoel helaas maar al te goed, dat is namelijk mijn lichaam die een vreselijke GRAP met mij uithaalt. Bijna iedereen die mij goed kent weet dat als ik moet plassen ik dus ook GELIJK moet gaan!! Volhouden?? Wat is dat?? Mijn lichaam maakt geen grappen, als ik moet, dan moet ik.

Ik zal je een heerlijk genant verhaal over mezelf vertellen;

 

De Hop-on Hop-off tour

Eens was ik met een vriendinnetje gezellig op stedentrip in Madrid. We waren de stad aan het verkennen en hadden de Hop-on Hop-off bus gepakt om de stad nog beter te bekennen. Ergens tijdens die trip heb ik zo een vreselijke inschattingsfout gemaakt, de gevolgen waren bijna desastreus voor mij….

Ik ga hier nu dus figuurlijk met de billen bloot, schaamrood staat me weer spontaan weer op de kaken.Hou je vast, hier komt het;

Tijdens een van de tussenstops moest ik dus naar het toilet, maar ik dacht ik hou het nog wel even vol. Ik ga wel bij het volgende punt. Eenmaal bij het volgende punt aangekomen voelde ik de druk op mijn blaas niet meer en dacht ik er niet meer over na. Wij zijn gezellig door gegaan met onze tour, maar het gevoel dook weer op, deze keer was het ineens zo aanwezig dat ik het niet langer meer kon uitstellen. Dus ik was vastberaden een ladiesroom te vinden, helaas pakte dat anders uit en waren we tijdens de laatste stop op een plek waar dus geen toilet te bekennen was.

Ik werd hier wel een beetje bezorgd van, maar ik dacht joh we vinden er zo wel een. En anders hadden we nu nog maar 1 stop naar het centrum en dan komt alles goed.

 

Gaat dit echt gebeuren?!?

NO WAY dat het zo zou lopen!!! Het was inmiddels al het begin van de avond en het begon ook al donker te worden. Die laatste stop, waarvan ik dacht dat die mij verlossing zou brengen, ging mooi door het zakendistrict en dat duurde voor mijn gevoel onmogelijk lang. De druk op mijn blaas voelde inmiddels als pijn in mijn onderbuik, dan weet je dus al dat je ECHT nog maar weinig tijd hebt voor je in een waterballet terechtkomt… oh oh oh wat had ik het zwaar!!!

Ik kon nergens anders meer aan denken, ik had het warm en koud tegelijk én ik zag in mijn verbeelding dat ik het niet droog zou houden. OMG ging dit mij nou echt gebeuren????

Ik had in het ergste geval al besloten dat ik zelfs in een zakje had kunnen plassen, hoe ik dat zou doen en hoe dat er uit zou zien laat ik aan jouw verbeelding over. Ik kan je al wel voorspellen dat het geen mooi schouwspel zou zijn.

Gelukkig was er, op het moment dat ik mijn gêne opzij had geschoven en had geaccepteerd dat ik in Spanje tijdens de hop-on hop-off tour in mijn broek zou plassen ín het bijzijn van mijn vriendinnetje, ineens een lichtpuntje in de verte en was ineens het centrum in zicht.

Opluchting

Het gevoel wat ik toen voelde, er zijn geen woorden om het intense geluk te omschrijven wat ik voelde… als het aan mij had gelegen was ik uit de rijdende bus gesprongen, maar gelukkig kon ik net op het nippertje een dames wc vinden. En zo kwam deze belevenis tot een droog einde!

Nu kan ik er hard om lachen en is dit verhaal ook al op verschillende gelegenheden ter sprake gekomen, maar toen was het vreselijke kwelling.

 

Plassen!!

Plassen op een urinoir?

Laatst was er een dame die hoge nood had, die dus op straat haar blaas leegte. Deze dame heeft een boete voor wildplassen gekregen. Daarbij werd medegedeeld dat vrouwen ook “gewoon” gebruik kunnen maken van de urinoirs die overal in de binnenstad staan….

Nou…. ik weet niet of iemand die dingen ooit bekeken heeft?? Maar HOE moet je als vrouw zijnde in die, op z’n zachts gezegde, vreselijk vieze urinoir plassen zonder dat je er een infectie aan overhoudt?? Want iedereen weet dat veel mannen, vooral als er alcohol in zit, niet zo heel netjes recht kunnen plassen. It gets EVERYWHERE (Let op hé, ik zeg veel mannen, niet álle mannen ;-))

 

Om het plassen in openbare gelegenheden gemakkelijker te maken het in een paar tips voor je op een rijtje gezet:

  • Ga thuis voor je weggaat naar het toilet
  • Drink niet te veel als je buiten bent
  • Neem desinfectiedoekjes mee
  • Ga boven de pot hangen, ook goed voor je bovenbenen XD
  • Koop een (wegwerp)plastuit (heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik denk wel dat het veel scheelt)Ik heb mijn lesje toen in Spanje wel geleerd, gaat mij echt niet meer gebeuren!
    Heb jij wel eens in zo een situatie gezeten? Zo ja, hoe is het je vergaan? Vertel het me gerust, ik zal het niet verder vertellen ;-)X

    Shanti

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!