Work it!

De meeste mensen beginnen na de feestdagen met sporten, meestal vol goede moed en om zich aan hun eigen een voornemen voor het nieuwe jaar te houden. Ik was er ook zo een, ik heb het denk ik 2 jaar achter elkaar als voornemen voor het nieuwe jaar gehad, en beide keren ging het mis….

 

Maar een paar maandjes geleden was ik het ineens zat en ben ik begonnen met sporten vlak voor de zomer, toen het al te laat was om in shape te zijn voor de zomervakantie… yep that`s me :-).

 

Work it!

Ik ben geen die-hard sporter maarrrrr, ik probeer 2 keer in de week te gaan. Op dit moment zit ik dus ook met spaghetti armen en loodzware benen op de bank met mn laptop op schoot om dit stuk te schrijven en eerlijk waar het voelt heerlijk! Eerder op de avond een intensief lesje boksen gehad, de boksleraar gaf nog wel de waarschuwing mee dat morgen zitten op de wc pijn gaat doen…

 

Ik ben inmiddels op het punt gekomen dat ik het mis als ik niet naar de sportschool ben geweest, ik heb geen strak sportschema, heb geen voedingsschema, ik ga er echt heen om lekker fit te worden en om gewoon even mijn gedachten “uit” te zetten. Sporten met een overvol hoofd heeft voor mij geen zin, eigenlijk is het dus ook ontspanning.

 

Work it!

Work it!

Smoesjes

Wat het ook is, ik voel me er prettig bij! Ik zit nu weer bij een leuke sportschool met vriendelijke en betrokken mensen, meer heb ik niet nodig bij het sporten. Het is echt geen smoesje maar dat het bij de voorgaande pogingen steeds mis ging ligt ook deels aan de sportschool (jaja ik hoor jullie allemaal al denken)… Als het er koud en kil is en de sport-instructeur is niet echt betrokken bij “zijn” sporters dan hoeft het van mij al niet meer.

 

Het heeft me wat moeite gekost om me weer in te schrijven bij de sportschool waar ik nu zit, maar ik was er na het eerste bezoek al helemaal blij mee dat ik er weer was :-). Ik heb nog geen tips voor je, want ik ben wat sporten betreft echt een groentje…

Nou ja, misschien 1 tip, gewoon naar de sportschool gaan!!!

 

X

Shanti

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!